亚博APP-亚博APP手机版 0214-55992188

极简工业风的办公空间

作者:亚博app下载链接 时间:2021-06-21 11:56
本文摘要:Shimpei Oda和Tetsuya Tanji用极简的方式设计了一间办公室Shimpei Oda and Tetsuya Tanji keep things minimal in studio for graphic design office Panda由专筑网麻雀,小R编译日本修建师 Shimpei Oda 和 Tetsuya Tanji只用了最简朴的方式就将Nara的一间未完成的办公室革新为设计事情室。这两位修建师为平面设计事情室Panda设计了这一办公所在。

亚博app下载链接

Shimpei Oda和Tetsuya Tanji用极简的方式设计了一间办公室Shimpei Oda and Tetsuya Tanji keep things minimal in studio for graphic design office Panda由专筑网麻雀,小R编译日本修建师 Shimpei Oda 和 Tetsuya Tanji只用了最简朴的方式就将Nara的一间未完成的办公室革新为设计事情室。这两位修建师为平面设计事情室Panda设计了这一办公所在。Japanese architects Shimpei Oda and Tetsuya Tanji made only subtle changes to this unfinished office unit in Nara, to turn it into a design studio.The two architects, who lead the studios Shimpei Oda Architect Office and Atelier Loowe, created the workspace for graphic design office Panda.他们的主要干预措施是在一个角落增加一堵新的隔墙,在墙角后面,他们缔造了厨房、浴室设施和少量的货架蕴藏室。其余45平方米的空间处置惩罚得很是简朴,只有须要的家具和一些装饰植物。

Their main intervention was to add a new partition wall wrapping one corner, behind which they created a tiny kitchen, bathroom facilities and a small amount of shelving storage.The rest of the 45-square-metre space is kept very simple and minimal, with only essential furnishings and a few decorative plants.室内保留了原有的修建细节,现有的墙壁和天花板外貌完全保持原样。“挤压水泥板的内墙和混凝土天花板,是由于原来的内部空间并不完整。”Oda解释说:“然而,由于奇特的纹理,让这里酿成了具有自身魅力的空间。

”The existing wall and ceiling surfaces, embellished by steel cross-bracing and other industrial details, were left exactly as they were."With inner walls of extruded cement board and a concrete ceiling, the original internal space was incomplete," explained Oda. "However, with its unique textures, it was a space with its own charm."新的L形隔墙涂上了柔软的灰色调油漆,与现有的空间相融合。一侧的单门通向浴室,厨房设置在一对双门后面。The new L-shaped partition wall is painted in a soft grey tone that complements the existing surfaces without matching them.A single door on one side leads through to the bathroom, while the kitchen is set behind a pair of double doors.所有的三门都在底座上漆成灰色,可是木料的原始色和谐纹理在上半部露出。

这种双色系延续到了修建后面的空间,包罗浴室的镜子。Oda将其形貌为对事情室名称“Panda”的引用。

亚博app下载链接

All three doors are painted grey at the base, but the original tone and texture of the wood is left exposed on the top half.This two-tone colour system continues into the spaces behind, including over the mirror in the bathroom. Oda describes it as a reference to the studio name Panda.这位修建师说:“在门完全打开的情况下,油漆内部的垂直线和颜色与门相连,并将功效整合到主要空间中。”他增补道:“同样思量到功效性,我们重新绘制了底部,那里可能会更容易泛起污垢、磨损和撕裂等痕迹。”"With the doors fully opened, the vertical line and colour of the painted interior connects with the doors and integrates the functions out into the main space," said the architect."Also considering functionality, it is easy to repaint the bottom part where dirt, wear and tear is more likely to show with regular use," he added.该空间的其他极简化细节包罗一个集成在悬挂木框架中的照明系统和一个由水管直接毗连的浴室盆。

Other minimal details in the space include a lighting system integrated into suspended wooden frames and a bathroom basin served directly by a water pipe.Oda经常致力于室内空间的极简化设计,曾经的项目由一套带有内部阳台的公寓,以及一座上世纪20年月的住宅翻新。在最新的设计中,他说这是“旨在建立具有抽象区域的一连空间”。

摄影:Norihito YamauchiOda often creates minimal designs for interiors. Previous projects include a studio flat with an "inner balcony and a renovated 1920s house.Reflecting on this latest design, he said it "aims to create a continuous space with abstract areas".Photography is by Norihito Yamauchi.项目信息:修建事务所:Shimpei Oda Architect Office, Atelier Loowe主创设计师:Shimpei Oda, Tetsuya Tanji灯光设计:New Light Pottery, Koizumi Lighting Technology景观设计:HiratileProject credits:Architecture: Shimpei Oda Architect Office, Atelier LooweLead architects: Shimpei Oda, Tetsuya TanjiLighting: New Light Pottery, Koizumi Lighting TechnologyBasin: Hiratile【专筑网版权与免责声明】:本网站注明“泉源:专筑网”的所有内容版权属专筑网所有,如需转载,请注明出处。


本文关键词:极简,工业,风,的,办公,空间,Shimpei,Oda,和,Tetsuya,亚博app下载链接

本文来源:亚博APP-www.vcspb.com